A Starkeyról

Hiszünk abban, hogy a jobb hallás jobb életminőséget eredményez.  Ezért dolgozunk nap mint nap.

Hallása szívügyünk

A Starkey több, mint egy hallókészülékgyártó vállalat. Segítünk emberi kapcsolatokat megőrizni és újakat kialakítani, ezáltal  megváltoztatni az emberek életét. Hiszünk abban, hogy hallani a világot, a  körülöttünk lévő embereket  ugyanolyan fontos, mint a levegővétel. 

Innovatív, vezető hallókészülékgyártó és fejlesztő cégként célunk az, hogy az emberek között kapcsolatot teremtsünk és így életüket teljesebbé tegyük.

A Starkey-t 1967-ben Willian F. Austin azzal a vízióval alapította, mely szerint: "Egyedül nem sokat tehetünk. Együtt azonban megváltoztathatjuk a világot.". Mindenapjainkat ezen gondolatot követve éljük és munkánkat e szerint tesszük. Meggyőződéssel támogatjuk a STarkey Hallásalapítvány munkáját, amely a világ számos részére segít eljuttatni a hallás örömét a rászorulóknak. A STarkey Hallásalapítvány eddig több, mint 1 millió embernek nyújtott segítséget a hallásgondozásban világszerte.

 • Innováció

  Több millió páciensnek segítünk modern hallókészülék-technológiáink segítségével

  Legyen szó akár szinte láthatatlan hallókészülékeinkről, akár a jobb hallást zajos környezetben elősegítő vezeték nélküli hallókészülékeinkről (beleértve a Halo™ "Made for iPhone"® hallókészülékünket is), folyamatosan kutatjuk és fejlesztjük a kisebb, könnyebben használható és jobban működő megoldásokat. A Starkey fejlesztette ki  az iparág első hallójárati, egyéni, digitális, teljes egészében programozható láthatatlan készülékeit. Mi voltunk az elsők, akik a hallókészülékekben nanotechnológiát használtak, és ezáltal ellenállóbbá tették azokat a nedvesség és a szennyeződések ellen. Továbbá az elsők között ismertük fel a zajkezelés fontosságát, ami a legnagyobb kihívást jelenti a pácienseknek. 

  Továbbá az elsők között ismertük fel a zajkezelés fontosságát, ami a legnagyobb kihívást jelenti pácienseinknek.

  A technológiai megoldásainkat a páciensek jobb életminősége érdekében fejlesztjük.

  Hisszük, hogy minden új terméknek speciális és kézzel fogható előnyökkel kell hozzájárulnia a páciensek életéhez. Ezért a termékfejlesztésekbe pácienseket és hallásszakértőket is bevonunk, így figyelembe véve a felhasználók visszajelzéseit olyan készülékeket tudunk fejleszteni, amelyek valóban javítják életminőségüket, segítik mindennapjaikat.  

  Az elmúlt évek fejlesztései során azon dolgoztunk, hogy megoldást találjunk anehézséget jelentő zajosabb hangkörnyezetekben történő komfortos hallásra, beszédértésre. Mindemellett a készülékek biztosítsanak gyors adatfeldolgozást, beállításuk és kezelésük legyen egyszerű. Mindezt úgy, hogy a készülékek kisebbek és formásabbak.  

  Minden fejlesztésünk bizonyított tényeken alapszik

  Bizonyított tényeken alapuló fejlesztésekben hiszünk. Új technológiát csak akkor alkalmazunk, ha az számottevő előnyt jelent pácienseink részére. Termékfejlesztéseink során átfogó teszteléseket végzünk, amelynek része eszközeink iparágon belüli összehasonlítása is.

  Az innováció a mindennapjaink része

  A Starkey külön halláskutató központtal rendelkezik, ahol mérnökök, tudósok és audiológiai kutatók nap mint nap azon dolgoznak, hogy jobban megértsék a halláskárosodás tudományát, és azt, hogy az milyen hatással van az emberek életére. Mindezt azért, hogy még professzionálisabb technológiai megoldásokat kínálhassunk hallásvesztéssel élő pácienseink a teljesebb élet megéléséért.

 • Társadalmi felelősségvállalás

  Köszönhetően a A Starkey Hallás Alapítvány munkájának napjainkra vről évre azon dolgozik, hogy "A világ jobban halljon®."

  Köszönhetően a A Starkey Hallás Alapítvány munkájának napjainkra több, mint 1 millió nehéz körülmények közt élő hallásvesztett kapott lehetőséget arra, hogy a hallás révén újra a világ részévé váljon. 

  A Starkey Hallás Alapítvány világszerte számos országba látogat el, hogy hallókészülékeket illesszen a rászorulóknak és visszaadja a hallás örömét.

  A Strakey Hallás Alapítvány munkáját világszerte több ezer önkéntes és adományozó támogatja.

  A hallás megóvásának ismertetése és terjesztése

  A hallás öröme mellett az Alapítvány elkötelezett híve a hallás megörzésének ezért hívta életre a Listen Carefully ("Tudatos hallás") nevű nemzeti programját. A Listen Carefully program edukáción és zenén keresztül segít a tindézsereknek megérteni a halláshoz kapcsolódó tudományos hátteret, illetőleg  az erős, hangos hangok veszélyeit. Ehhez kapcsolódik egy non-profit szervezet is (Hear Now néven), amely az állandó lakhelyű egyesült államokbeli, siket vagy nagyothalló lakosoknak nyújt segítséget és korlátozott anyagi támogatást.

 • Modern hallókészülékek Amerikából

  A Starkey Hearing Technologies az egyetlen, kizárólagos amerikai tulajdonban lévő hallókészülékgyártó. 

  Cégünket Eden Prairie-ben, Minnesotában alapították, ahol elkötelezett kollégáinkkal nap mint nap azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű, megbízható hallókészülékkel segítsünk az embereknek a lehető legtisztább hallás elérésében.

  Hisszük, hogy a hallókészülékgyártás művészet és tudomány, amit mindenki másnál jobban ismerünk. Ennek, valamint a személyreszabott megoldásoknak  köszönhetően, kiváló ügyfél elégedettséget és folyamatos szakmai sikereket érünk el.

  AZ ÖN ÉLETÉRE SZABVA

  A valóban személyre szabott hallókészülék illesztés folyamata pácienseink alapos megismerésével kezdődik. Kutatóink számos professzionális diagnosztikai eszközökkel rendelkeznek a hallóképesség, hallójárat görbület és belső fül akusztika vizsgálatához, ezzel is elősegítve olyan hallókészülékek gyártását, amelyek megfelelnek pácienseink egyedi igényeinek.

 • Egyénre szabott figyelem

  Minden ember hallásvesztése egyedi, ezért az általunk kínált megoldások is személyreszabottak.

  Tekintettel vagyunk arra, hogy minden hallásvesztés különleges ellátást igényel. Ezért tekintünk minden hallókészülék illesztést úgy, mint lehetőséget az életminőség megváltoztatására. A Starkey szakemberei is magukénak vallják ezt a felfogást, ezért tartják fontosnak, hogy egyedi, személyreszabott megoldásokat találhassanak pácienseinknek.

  MINDIG OTT VAGYUNK, HA SZÜKSÉG VAN RÁNK

  Hisszük, hogy az innovatív technológia és a magas színvonalú személyes kiszolgálás szorosan összetartoznak, ezért fejlett hallókészülékeinket gondos, odafigyelő kiszolgálással párosítjuk. 

 • Márkáink

   Starkey Hearing Aids LogoMicrotech

  A jobb hallás művészete és tudománya

  A vezeték nélküli készülékektől kezdve a mini mélyhallójárati, ún. “láthatatlan” hallókészülékekig a Starkey termékcsaládok a lehető legmodernebb és legátfogóbb megoldásokat kínálják a hallásvesztés javítására. Pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy minden termékünk megfelel a kényelemmel, teljesítménnyel, személyre szabottsággal szemben támasztott követelményeknek és a lehető legkomfortosabb hallásélményt nyújtja. 

  Hallása szívügyünk

  Hisszük, hogy minden hallás egyéni, személyre szabott figyelmet igénye. 

  Az Ön hallása szívügyünk.