Hallókészülékek

Fedezze fel hallókészülékeinket, vagy próbálja ki a hallókészülék keresőt.

 • Evolv AI hallókészülékek

  Az eddigi legkíválóbb Starkey Sound™ hangzással legújabb termékcsaládunk könnyeddé teszi a hallást.

  Fedezze fel
 • Livio Edge AI

  Forradalmian új hangzás

  Fedezze fel
 • Livio AI

  Életminőséget megváltoztató egészség követő technológia

  Fedezze fel

Hallókészülék típusok

Hallókészülék kereső

Melyik hallókészülék a megfelelő az Ön számára?

A kérdőív kitöltése

Vélemények

Gyakori kérdések

A legalapvetőbb készülékek a mikrofonjaikon beérkező hangot elektromos jelekké alakítják. Az erősítő a megfelelő mértékig felerősíti azt és a hangszórón keresztül jutva újra hanggá formálja. Ez a felerősített hang jut a vékonycsövön és a kis gumiharangon keresztül a hallójáratba. A hallókészülék működéséhez szükséges energiát az elem, vagy az akkumulátor biztosítja.

Tovább

Számos tényező határozza meg, hogy melyik hallókészülék lesz megfelelő az Ön számára. Ezek közé tartozik a hallásvesztés jellege és mértéke, az Ön által folytatott életmód, a munkája, a látása, hogy mennyire él aktív életet. Fontos tényező a fül és a hallójárat mérete, alakja. Nézze meg Hallókészülék Keresőnket, azonban mindenképp forduljon hallásszakértőhöz, aki hallásvizsgálatot és konzultációt követően tud az Ön számára megfelelő hallókészüléket ajánlani.

Tudjon meg többet

A kétoldali hallás (az úgynevezett "binaurális") jobb, mint az egyoldali hallás. Ha csak egyoldali hallásvesztése van, akkor csak arra az oldalra szükséges a hallókészülék ellátás. Az életkorból fakadó, vagy a zajártalom okozta hallásvesztés jellemzően mindkét fület érinti, azonban a vesztés mértéke eltérő lehet. Abban az esetben, ha mindkét fül érintett, akkor javasolt mindkét oldal hallókészülékkel történő ellátása. Ilyen esetben a kétoldali ellátást választó készülék viselők elégedettsége magasabb, mint a csak egyoldali ellátást választó pácienseké.

Tovább

Az arcmaszkok viselése és a szociális távolságtartás bizonyítottan rontja a beszédértést, emellett a szájról olvasást is jelentősen megnehezíti. A hallókészülékek - valamint az olyan funkciók, mint az Edge Mód és a Maszk Mód - többféleképpen képesek ellensúlyozni a beszédértés nehezítettségét, illetve könnyebbé teszik a maszkot viselők beszédének értését.

A Starkey gyermekellátásra alkalmas hallókészülékekkel és programkínálattal rendelkezik, amelyek segítenek a gyermek hallásvesztésének kezelésében.

Tovább

A hallókészülék ára a választott típustól és az elérhető funkcióktól függően változik. A legtöbb audiológus kínál különböző fizetési lehetőségeket, és előfordulhat, hogy Ön jogosult más kedvezményekre is.

Tovább

Igen, a hallókészülék a mindenkori törvényi szabályozásoknak megfelelő garanciaidővel kerülnek értékesítésre. A hallókészülékek megvásárlása előtt 15 napos próbahordási idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy el tudja dönteni, megfelelő-e az Ön számára az audiológusa által ajánlott hallókészülék.

Tovább

Mindenképpen olyan audiológust válasszon aki napra kész szakmai tudással bír és nyomonköveti a rendelkezésre álló technológiákat. Használja az online keresőt az Ön által legkönnyebben elérhető audiológus felkutatásához vagy hívjon minket a 06 80 180 107 telefonszámon.

Audiológus keresése