Támogatás

Hallókészülék garancia, visszaküldés és javítás

Útmutató a hallókészülék-garanciával kapcsolatos kérdések megoldásához és ahhoz, hogy hol adományozzon, ha készen áll a frissítésre.

Gondtalan jótállási csomagok

Minden jó hírű hallásszakértő legalább 30 napos garanciát nyújt a hallókészülékeiszámára. Ne feledje, hogy gyakran négy hónapig tart, hogy észre a teljes előnyeit az új hallókészülékek, ezért ne add fel. Kérjen segítséget a hallásszakértőtől, kövesse a kezelési tervet, és keressen kis fejlesztéseket minden nap.

Starkey átfogó gondtalan garanciális fedezetet kínál minden hallókészülék-márkára. Mindaddig elérhető, amíg a hallókészülékek megfelelő üzemi állapotban vannak, terveink védelmet nyújtanak a meghibásodások, károk és akár veszteség ellen. Más hallókészülék-márkákon is kínálunk gondmentes garanciális veszteséget, károsodást és javítási fedezetet. Kérdezze meg hallását, hogy mely rugalmas védelmi terveink felelnek meg a legjobban az Ön hallási és életmódbeli igényeinek.

A New Starkey hallókészülékekre korlátozott jótállás vonatkozik. Kérjük, lépjen kapcsolatba hallókészülék-specialistával, audiológussal vagy ENT-vel, hogy megtudjon részleteket a konkrét garanciális tervéről.


Returns és cserék

Minden új hallókészülékhez legalább 30 napos próbaidőszak jár. A meghallgatási szakember, akitől megvásárolja őket, pontos részletekkel rendelkezik. Minden visszaküldést vagy cserét rajtuk keresztül kell kezelni.


Javítások

Ha a hallókészülékek nem teljesítenek a csúcsértéken, néhány egyszerű hibaelhárítás megoldhatja a problémát. Ha a javítás rendben van, vegye fel a kapcsolatot a megvásárolt meghallgatási szakemberrel, hogy kezdeményezze és gondoskodjon.


Újrahasznosítás vagy adományozás

Számos jótékonysági szervezet, amely elfogadja adományok hallókészülékek, és lehetővé teszi, hogy az adójóváírás. Két ilyen szervezetek, amelyek elfogadják a hallókészülék újrahasznosítás tartalmazza a Starkey Hearing Foundation és a Lions Club.

Ami még érdekelheti Önt:

 • A hallókészülék betörési időszaka

  A hallókészülékek első viselése némi megszokni. Íme néhány tipp, hogy gyorsítsa akklimatáció.

  Get the tips
 • Hallókészülék-összehasonlító eszköz

  Hasonlítsa össze hallókészülékeit a legújabb technológiával.

  Nézd meg
 • A hallás tesztelése

  Szeretné tudni, hogy van-e hallásvesztése? Ingyenes online tesztünk mindössze 5 percet vesz igénybe.

  Próbálja ki