A hallókészülék költségei és finanszírozása

Választ kaptunk a hallókészülék árakkal és a vásárlási segítséggel kapcsolatos kérdéseire.

Mennyibe kerülnek a hallókészülékek?

Az egyik első dolog, hallókészülék vásárlók szeretnék tudni, hogy a költségek hallókészülékek. A rövid válasz: "Bárhol a $ 500 és $ 6,000." A helyes válasz: "Ez attól függ."

Ez attól függ, mert az emberek különböző hallási igények, nem minden hallókészülék megjelenés, hang vagy funkció ugyanaz, és nem minden jön az azonos szintű szolgáltatás és care.


Mindenki hallási igényei és igényei különbözőek

Ha ön dolgozik, és vezet az aktív társadalmi élet, akkor érdemes, és szükség hallókészülékek diszkrét, fejlett és automatizált funkciók. Ha több időt tölt eszenek otthon, csendes tevékenységeket folytatva, az alapvető funkciókkal rendelkező, kevésbé költséges szintű technológia megfelelő lehet az Ön számára.

Attól függetlenül, hogy az Ön egyedi igényeinek, hallókészülékek segíthet javítani az életminőséget azáltal, hogy nem hagyja ki a fontos pillanatokat, amely lehetővé teszi, hogy továbbra is a szociális és aktív, tartás ön biztonságban és éber, és hozza meg az öröm, a hallás a kedvenc hangok, zene és people.


Okkal van egy tartomány.

Mint sok dolog, amit vásárolni — a televíziók a mobiltelefonok szemüveg — van egy "jó-jobb-legjobb" hierarchia, amely vonatkozik a hallókészülékek. Ők állnak rendelkezésre a különböző stílusok, egy sor high-tech funkciók & ami azt jelenti, akkor általában kevesebbet fizetnek a hallókészülékek, amelyek nagy és alapvető, mint akkor a hallókészülékek, amelyek diszkrét és state-of-the-art.

A hallókészülékek árát befolyásoló tényezők a következők:

 • Funkciók — Olyan funkciók, amelyek megszüntetik a zajt, modulálják a hangerőt, lehetővé teszik az okostelefonokhoz és a tv-hez való közvetlen csatlakozást, vagy nyomon követik és mérik a fizikai és szellemi aktivitást, jelentősen javítják a teljesítményt és javítják a mindennapi életet, de növelik a költségeket.
 • Professional Services — Mint sok más orvostechnikai eszköz, a hallókészülék megfelelő kiválasztása és felszerelése képzett és képzett egészségügyi szakemberek készségét igényli. A hallókészülékek kiválasztásához, felszereléséhez, beállításához és általános karbantartásához kapcsolódó szakmai szolgáltatások gyakran a hallókészülék költségének részét képezik.

A szakemberek által megfelelő és kiszolgált eszközök vásárlása többe kerül, mint az interneten vagy egy kiskereskedelmi üzletben vásárolt eszközök, de jobban fognak illeszkedni, keményebben dolgoznak, tovább tartanak, és jelentősebb előnyöket biztosítanak.

A hallókészülékek további fizetési módjai

A legtöbb hallókészülék-szolgáltató intelligens finanszírozási lehetőségeket kínál, ahol a hallókészülékekért költségvetés-barát havi részletekben fizethet, de vannak más források is, amelyek az Ön rendelkezésére állhatnak.

Magán egészségbiztosítás

A felnőttek nek szóló támogatás fedezete nem minden államban kötelező. Egyes magán egészségbiztosító társaságok fedezik a hallásvizsgálatok költségeit, a hallókészülék értékelését, sőt a hallókészülék részleges vagy teljes lefedettségét is. Mások egyáltalán nem adnak. Ellenőrizze az egyéni terv lefedettségét a tagszolgáltatások telefonszámának felhívásával a biztosítási kártyán.

Rugalmas orvosi kiadási tervek

Néhány munkáltató szponzor rugalmas orvosi kiadási tervek, amelyek lehetővé teszik, hogy félre egy részét a jövedelem adózás előtti alapon. A pénzt lehet használni az egész évben fizetni az orvosi költségek nem fedezi a biztosító. Használata adózás előtti rugalmas kiadások dollárt egy kiváló módja annak, hogy ellensúlyozza hallókészülék költségek.

Egészségügyi megtakarítási tervek

Egészségügyi megtakarítási tervek adó-előnyű orvosi megtakarítási számlák az adófizetők számára, akik beiratkozott a magas levonható egészségügyi tervek. Az egészségügyi megtakarítási tervekhez befizetett pénz nem adózik a betét idején, és évről évre felhalmozódik, kamatokkal, ha nem költik el. Az egészségügyi megtakarítási tervek felhasználhatók a biztosítás által nem fedezett orvosi és egészségügyi vásárlásokhoz, beleértve a hallókészülékeket is.

Medicare között

Medicare általában nem terjed ki a rutin hallásértékelés vagy hallókészülékek. Bár bizonyos esetekben, vizsgák által elrendelt orvos és végzett engedéllyel audiológus lehet fedezni Medicare Rész B. Medicare Advantage tervek lehetnek hallókészülék coverage.

Kérdezze meg orvosát, vagy a tárgyaláson szakember arról, hogy Medicare kiterjed a diagnosztikai vizsgálat. Keressen az államban medicare lefedettség hallókészülékek és hallási vizsgák.

Medicaid között

A legtöbb állami Medicaid programok fedezésére részleges vagy teljes költségeit hallókészülékek. (A Medicaidnek fedeznie kell a gyermekek hallókészülékének költségeit.)

Vannak különböző jogosultsági feltételek függően az állami program, és az orvos vagy a hallás specialista segíthet meghatározni, hogy ez a lefedettség áll az Ön rendelkezésére. A Medicaid program telefonszámait és elérhetőségét az Ön állapotában keresse fel a www.benefits.gov és válassza az "Előnyök kategória szerint" lehetőséget, majd válassza a "Medicaid/Medicare"

Veterán előnyök

A Veteran's Administration (VA) hozzáférést biztosít a audiológiai szolgáltatások és hallókészülékek képzett veteránok. További információkért, veteránok forduljon a VA egészségügyi létesítmény közelében otthonaikba. Keresse meg a VA létesítmény az Ön közelében.

Állami szakmai rehabilitációs programok

Ha hallókészülékek szükségesek a foglalkoztatás, az állami szakmai rehabilitációs programok nyújthat pénzügyi segítséget felé vásárlás. Keresse meg a helyi irodában ellátogat www.disability.gov/benefits találni rehabilitációs programok a saját state.

Hitelfinanszírozási programok

A legtöbb engedéllyel rendelkező hallásszakértők kínálnak finanszírozási programok egy sor megfizethető tervek hallókészülékek és halláskárosodás kezelés költségeit. Wells Fargo Health Advantage® a Starkey preferált opciója.

Szolgáltató szervezetek

Sok testvéri és szolgáltató szervezetek programokat, hogy segítséget nyújtson a hallókészülékek. Néhány ezek közé tartozik a Lions Club, Testvéri Rend az Eagles, Moose Lodge, szabadkőműves Lodge vagy Shriner's organizations.

Jótékonysági alapítványok

Néhány hallókészülék-gyártó szponzorálja azokat az alapítványokat, amelyek hallókészülékeket biztosítanak a korlátozott pénzügyi forrásokkal rendelkezőknek.

Gyakori kérdések

Az olcsó modellek egyszerűen halláserősítők, amelyek mindent hangosabbá tesznek (beleértve a környezeti zajokat is). Nem választják el például az emberi hangokat a háttérzajoktól, vagy nem hallanak olyan irányhangokat, mint amilyenek a mai, kifinomultabb hallókészülékek.

Tovább olvassa

Úgy véljük, hogy hallókészülékeivel a lehető legjobb eredményeket érheti el, ha személyesen konzultál egy hallásszakértő, ezért nem támogatjuk az interneten értékesítő kiskereskedőket. Olvassa el az internetes értékesítésre vonatkozó irányelveinket.

Tovább olvassa

Igen, a hallókészülék a mindenkori törvényi szabályozásoknak megfelelő garanciaidővel kerülnek értékesítésre. A hallókészülékek megvásárlása előtt 15 napos próbahordási idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy el tudja dönteni, megfelelő-e az Ön számára az audiológusa által ajánlott hallókészülék.

Tovább

Mindenképpen olyan audiológust válasszon aki napra kész szakmai tudással bír és nyomonköveti a rendelkezésre álló technológiákat. Használja az online keresőt az Ön által legkönnyebben elérhető audiológus felkutatásához vagy hívjon minket a 06 80 180 107 telefonszámon.

Audiológus keresése

Új hallókészülék vásárlása fontos döntés, amely nagymértékben javíthatja életminőségét. Készüljön fel, amikor megkezdi útját a jobb hallás felé.

A hallókészülékek vásárlására vonatkozó ellenőrzőlista megtekintése

Ami még érdekelheti Önt:

 • 50 tény a jobb hallásról

  A hallásvesztés kezelésének megszámlálhatatlan pozitív hatása van. Ingyenes útmutatónkban összegyűjtöttünk 50 fontosnak ítélt jellemzőt.

  Töltse le
 • A hallásvesztés jelei

  A hallásvesztés korai figyelmeztető jelei gyakran nem érzékelhetők. További információ arról, hogy mire figyeljen.

 • A hallás tesztelése

  Szeretné tudni, hogy van-e hallásvesztése? Ingyenes online tesztünk mindössze 5 percet vesz igénybe.

  Próbálja ki