Hallókészülékek

Érdemes hallókészüléket online vásárolnia?

Miért érdemes hallásszakértőtől vásárolnia a hallókészülékét?

Fontos, hogy hozzáértő, hallásra szakosodott orvorshoz vagy audiológushoz forduljon.

Ahogy minden ember egyedi, minden hallásvesztés és annak ellátására vonazkozó igény is eltérő. A hallókészülékek olyan speciális eszközök, amelyeket minden páciens hallásvesztésére személyreszabottan szükséges finomhangolni, hallójáratát, fülének alakját figyelembe véve illeszteni. Annak érdekében, hogy olyan készüléket kapjon, amely megfelel az Ön pontos igényeinek és életstílusának, mindig ajánlott a konzultáció egy audiológus szakorvossal, audiológus asszisztenssel. Ezek a képzett szakértők rendelkeznek a szükséges tudással és eszközökkel, hogy az Ön hallásvesztését pontosan diagnosztizálni tudják. Az ismeretek birtokában ajánlják és illesztik Önnek a személyre szabott hallókészüléket. Az ellátás során és azt követően is felelősséggel támogatják Önt, gondozzák hallását.

Hazánkban többféle olcsó hangerősítő érhető el online, vagy újsághírdetésekben, ezek nem hallókészülékek. Minden hangot felerősítenek (beleértve a háttérzajt is). Egy hallásszakértőnél vásárolt hallókészülék komfortos hallásélményt biztosít az Ön számára a nehezített hangkörnyezetekben. A korszerű technológia segítségével lehetőseget teremt a személyreszabott finomhangolásra. Az idő múlásával fellépő hallásban bekövetkezett változások lekövethetők és korrigálhatók.

Ami még érdekelheti Önt:

 • 50 tény a jobb hallásról

  A hallásvesztés kezelésének megszámlálhatatlan pozitív hatása van. Ingyenes útmutatónkban összegyűjtöttünk 50 fontosnak ítélt jellemzőt.

  Töltse le
 • A hallás tesztelése

  Szeretné tudni, hogy van-e hallásvesztése? Ingyenes online tesztünk mindössze 5 percet vesz igénybe.

  Próbálja ki
 • Időpontfoglalás

  Foglaljon időpontot, hogy hallásszakértőink segíthessenek Önnek.

  Időpontfoglalás