Cseng a füled?

Zümmögő, wütöpögés, csattanó... hogy a zaj hallasz hívják tinnitus.

Tinnitus Tények

Mi az a tinnitus?

A Tinnitus egy orvosi kifejezés arra az érzésre, hogy hangot hall a fülében vagy a fejében, ha nincs külső hang. Tinnitus egy audiológiai és neurológiai állapot, amely lehet enyhe és időszakos, súlyos és tartós, vagy bárhol a kettő között. Ez is a vezető szolgáltatással kapcsolatos fogyatékosság között amerikai veterans.

Tinnitus tünetek és okok
cta-banner-tinnitus-facts
tinnitus-affecting-your-life

Milyen hatással van a tinnitus az életedre?

Válaszoljhét egyszerű kérdést, hogy megtudd, milyen hatással lehet rád a tinnitusod.

A tinnitus-vizsgálat megkezdése

Személyre szabott dombormű

Nincs tinnitus kúra, de lehet kapni megkönnyebbülés.

Sajnos nincs bizonyított gyógymód a tinnitus, de az Amerikai Tinnitus Association elismeri, hogy a kezelési lehetőségek, amelyek tinnitus megkönnyebbülés léteznek. A tinnitus technológiai megoldások kiterjed két ilyen kezelési lehetőségek — hallókészülékek és hangterápia &mdash, és klinikailag bizonyítottan megnyugtatja az irritáló hangok a tinnitus és relief.

Tinnitus technológiai megoldások
tinnitus-no-tinnitus-cure

Vélemények

Személyre szabott tinnitus megkönnyebbülés, hogy tényleg működik

Gyakori kérdések

A tinnitus ("TIN-a-tus" vagy "Tin-EYE-tus") a fülében vagy a fejében lévő hang érzékelésének orvosi kifejezése, ha nincs külső hang. A legtöbb esetben a tinnitus szubjektív zaj, ami azt jelenti, hogy csak az a személy hallja, aki tapasztalja. Jellemzően, az emberek leírják a hangot, mint "cseng a füle," bár mások le, mint szisztáló, zümmögő, whistling, ordító és még csiripelés. Tinnitus lehet szórványos vagy állandó, a kötet kezdve finom legyengítő.

A leggyakoribb ok a hangos zajnak való kitettség - bár a fejsérülések, gyógyszerek, fülzsír, és válogatott egyéb körülmények gyaníthatóan okozó fülgyulladás.

Jelenleg nincs ismert gyógymód a tinnitus: semmi sem bizonyította, hogy ténylegesen, hogy a hang megáll. Vannak azonban olyan módon, hogy kezelni tinnitus és mentességet. Javasoljuk, hogy bárki, aki tinnitus kell látni a tárgyaláson szakmai a tinnitus.

Míg a tinnitus nem okoz halláskárosodást, akkor - nyilvánvaló okokból - akadályozza a hallást. És sok esetben, fülcsés és halláskárosodás diagnosztizálják együtt, mivel mindkettő eredhet zaj okozta károsodása a fülek.

A hallókészülékek segíthetnek elvonni a figyelmet a fülzúgásról azzal, hogy visszaadják a hallásvesztés során elmaradt hangokat.

A tinnitus kezelésének első lépése: találni egy hallásszakértőt egy hallásszakértővel a környéken. Gyors, ingyenes tinnitus teszt hogy többet tudjon meg a tinnitusról és a lehetséges megkönnyebbüléslehetőségekről, amelyeket a találkozón megbeszélhet.

Töltse le az ingyenes tinnitus útmutató

Ha Ön vagy egy ismerőse tinnitusban szenved, ingyenes útmutatót kap, hogy megtudja a tényeket, és mi a teendő.

Szerezd meg az ingyenes útmutatót

Lehet, hogy is, mint:

tinnitus-test
Értsd meg a tinnitus

Vegye ki a gyors és ingyenes Tinnitus teszt, hogy jobban megértsék a tinnitus.

A teszt megtételezése
tinnitus-video
További tinnitus technológia vélemények

Nézze meg, milyen más tinnitus szenvedők mondanak a mi tinnitus technológiai megoldásokat.

Nézd meg a történeteiket

i-have-tinnitus-what-should-i-do
Van tinnitus, mit tegyek?

Dr. Archeelle Georgiou tanácsot ad azoknak, akik foglalkoznak cseng a füle.

Nézze meg a videót