Evolv AI

Könnyed hangzás. Könnyed kapcsolódások. Könnyed élet.

A legfejlettebb hallástechnológiánk még jobb Starkey Sound™ hangzást biztosít..

Találja meg az Önhöz legközelebbi hallásszakértőt
evolv-ai-family

Tiszta hangzás.
Kevesebb háttérzaj.
Minden könnyedebb.

Az Evolv AI hallókészülékek az eddigi legkiválóbb Starkey Sound hangzással büszkélkedhetnek. Az óránként akár 55 millió automatikus finomhangolással az Evolv AI-t szakszerűen úgy tervezték, hogy automatikusan valósághű és kristálytiszta természetes hangminőséget biztosítson minden hangkörnyezetben, beleértve az autókat és más járműveket is, így hallhatja és élvezheti az élet fontos pillanatainak minden hangját.

Ha a hallás javítására szolgáló innovációról van szó, könnyedségre számíthat.

“Megváltoztatta az életemet. 30 évvel fiatalabbnak érzem magam.”

Debbie R. — Florida

Egy stílus, amit teljesen
Önre szabtunk.

Kivételes hangminőség a leginnovatívabb hallókészülékeink teljes választékában. Ezt nevezzük könnyed hallásnak.

A legkisebbtől a legerősebb változatig az Evolv AI termékcsalád minden készüléke a legfejlettebb hallástechnológiát nyújta az Ön számára. A korábbi technológiákhoz képest az Evolv AI 40%-kal jobb zajcsökkentést kínál, hogy komfortosabbá válhasson hallása. Élje meg könnyedén a mindennapok pillanatait hallókészülékeivel, melyek tökéletesen passzolnak az életviteléhez.

Kapcsolódjon könnyedén a jobb halláshoz.

A világ leginnovatívabb hallástechnológiájának termékcsaládja kapcsolatot teremt Ön és az Ön kedvenc pillanatai közt.

Az Evolv AI barátságos mesterséges intelligenciát kínál új és feljett kapcsolódási lehetőségekkel párosítva. Továbbfejleszett kapcsolódási tulajdonságok, a bővebb Android kompatibilitás és a lejobb hangminőség élvezetessé teszi a TV műsorokat, a zenét és a beszélgetéseket. A Starkey az első gyártó, aki olyan hallókészülékeket fejlesztett, amelyek egészség- és aktivitáskövetőkkel rendelkeznek, így Ön nyomon követheti egészségi állapotát. Az Evolv AI termékcsalád az életstílusához automatikusan kapcsolódó hallókészülékek teljes kínálatával segíti könnyedebbé tenni a hallás javítását.

feature icon
Kétirányú hangtovábbítás
feature icon
Edge Mód
feature icon
Elesés Riasztás
feature icon
Emlékeztetők
feature icon
TeleHear – Távoli programozás
feature icon
Egészség és
aktivitás
követés

Továbbfejlesztett kétirányú hangtovábbítás.

Kapcsolódjon és telefonáljon szabad kézzel könnyedén, hallókészülékei segítségével.

A legújabb frissítéssel minden vezeték nélküli Evolv AI hallókészülékünk támogatja a kétirányú hangátjátszást. Mostantól közvetlenül az Evolv AI hallókészülékével fogadhat és fejezhet be hívásokat az Apple eszközei helyett. Az Evolv AI hallókészülék könnyedén továbbítja beszédét és megadja a telefon kézben tartása nélküli beszélgetés élményét iPhone-on és iPad-en.*

Nézze meg a videót

* Kompatibilis az iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max és újabb eszközökkel, valamint iPad Pro 12,9 hüvelykes (5. generációs), iPad Pro 11 hüvelykes (3. generációs), iPad Air (4. generációs) és iPad készülékekkel mini (6. generáció).

Bezár

Funkciók

Legújabb technológiánk kivételes hangminőséget, valamint fejlett funkciókat és képességeket biztosít.

HALLÁS TELJESÍTMÉNY

Óránként 55 millió finomhangolás a valósághű, kristálytiszta hangminőség biztosítása érdekében minden hangkörnyezetben.

Mostantól az Evolv AI vezeték nélküli hallókészülékek-mikrofonjai közvetlenül fogadják és sugározzák vissza a hangokat bizonyos iPhone és iPad modellekre, lehetővé téve a zökkenőmentes, szabdkezes telefonbeszélgetést.

Újratölthető hallókészülékek teljes stílus kínálata, beleértve a világ első és eddig egyetlen 2,4 GHz-es egyéni újratölthető hallókészülékét.

A kihívást jelentő hangkörnyezetekben könnyebben hallhat a barátságos, igény szerint aktiválódó Mesterséges Intelligencia funkcióval, amely a Thrive alkalmazással vagy anélkül is működik.

A mesterséges intelligencia erejének köszönhetően ez a folyamatosan tanuló beszédjavító funkció az Ön iOS okostelefonját használja, hogy kiemelkedő hang - és beszédélményt nyújtson azok számára, akik hallásvesztése eléri, vagy meghaladja az átlag 50 dB mértéket.

A megnövelt teljesítménynek köszönhetően mostantól még kimelkedőbb minőségben élvezheti zenéit vagy kedvenc tévéműsorait.

Hozzon létre több egyéni programhelyet, beleértve a földrajzi címkével ellátott progrmahelyeket, mint például „kávézó” vagy „otthon”.

Könnyen válthat memóriát, módosíthat hangerőt, némíthatja el a hallókészülékeket, és kapcsolhat be, illetve ki más speciális funkciókat.

Amikor nem használja hallókészülékét, automatikusan kíméli az akkumulátorokat.

HEALTHABLE TECHNOLOGY

Nyomon követi a napi lépéseket, méri a mozgást és figyeli az erőteljesebb fizikai aktivitást.

Figyeli a hallókészülékek viselésének egészségügyi előnyeit azáltal, hogy nyomon követi viselőjének szellemi aktivitását.

Érzékeli, ha a hallókészülék viselője elesik. Ekkor figyelmeztető üzenetet küld az előre meghatározott személyek számára.

INFORMÁCIÓS ASSZISZTENS

A távoli programozás nagyobb rugalmasságot kínál a hallókészülékei finomhangolására, bárhol is legyen. Ha virtuálisan konzultál hallásszakértőjével, akkor hallókészüléke beállításait távoli eléréssel is elvégezheti.

Hely és időbélyeg megadásával segít könnyen megtalálni az elveszített hallókészülékeket.

Hallókészülékei dupla érintésével funkciók állíthatók be, mint például: Edge Mode, Thrive Asszisztens vagy hangátjátszás indítása vezeték nélküli kiegészítőkről. kiegészítőkről.

Gyors és kényelmes módot biztosít hallókészüléke fő alkatrészei állapotának ellenőrzésére.

Gyors választ kaphat olyan kérdésekre, mint például: "Hogyan állíthatom be a hangerőt?" vagy "milyen az idő?"

Idegen nyelveket beszélő emberekkel kommunikálhat.

Lehetőséget biztosít emlékeztető jelzések ütemezésére olyan dolgokkal kapcsolatban, mint a gyógyszerek szedése és egyéb személyes feladatok.

Az élő beszélgetéseket a telefon kijelzőn írott szövegként jeleníti meg, amely menthető vagy megosztható.

Szabja személyre hallókészülékei beállításait a Thrive alkalmazés segítségével

Figyelje egészségét aktivitás- és wellness-követőkkel

A Thrive alkalmazás zökkenőmentesen együttműködik az Evolv AI hallókészülékekkel, ezáltal kontrollt biztosítva Önnek eszközei felett. Könnyen módosíthatja a beállításokat, változtathat hangerőt, létrehozhat testreszabott programhelyeket és még sok mást. Aktivitásait is nyomon követheti, hogy figyelemmel kísérje egészségét.

thrive

Könnyű kezelés

A Thrive alkalmazás segítségével könnyedén tudja módosítani Evolv AI hallókészülékeinek beállításait, szabályozhatja a hangerőt, létrehozhat egyéni memóriákat és sok egyéb funkciót is igénybe vehet.

Tudjon meg többet

HEARShare

Tartsa meg függetlenségét

A Hear Share alkalamzás lehetővé teszi a hallókészülék viselő személyek számára, hogy információkat osszanak meg előre meghatározott szermélyekkel mint például: a fizikai aktivitásuk, készülék viselési idejük, társaságban eltöltött idő és hasonlók. A szolgáltatás csak az Evolv AI és Livio Edge AI hallókészülékek esetén érhetőel.

Tudjon meg többet

Próbálja ki az Evolv AI-t

Teljesen új. Minden stílus elérhető.

Találjon hallókészülék ellátóhelyet

Kérdése van? Kérjük, hívjon minket a +36 1 462 6052-es telefonszámon.

Gyakori kérdések

Fül mögötti (tölthető változatban is)
Hanszóró a hallójáratban (tölthető változatban is)
Fülbe helyezhető (tölthető változatban is)
Hallójárati (tölthető változatban is)
Mélyhallójárati 
Láthatatlan - Mini mélyhallójárati 

Evolv AI kompatibilis az Orcam MyEye-val. További információért látogasson az OrCam GYIK és a OrCam oktatóanyagokhoz oldalakra.

Igen, rendelkezésre állnak hallókészülékek egyoldali hallásvesztés ellátásához is. A Starkey CROS rendszer kinálata kiterjed azok számára akik esetén:

 • Az egyik oldali fül éphalló, a másik oldalon nincs hallás (CROS)
 • Egyoldalon teljes hallásvesztés, a másik fülön pedig kis-közepes, vagy ettől nagyobb fokú hallásvesztés mérhető (BiCROS)

Tudjon meg többet

A hallókészülékek segíthetnek elvonni a figyelmet a fülzúgásról azzal, hogy visszaadják a hallásvesztés során elmaradt hangokat.

Számos tényező határozza meg, hogy melyik hallókészülék lesz megfelelő az Ön számára. Ezek közé tartozik a hallásvesztés jellege és mértéke, az Ön által folytatott életmód, a munkája, a látása, hogy mennyire él aktív életet. Fontos tényező a fül és a hallójárat mérete, alakja. Nézze meg Hallókészülék Keresőnket, azonban mindenképp forduljon hallásszakértőhöz, aki hallásvizsgálatot és konzultációt követően tud az Ön számára megfelelő hallókészüléket ajánlani.

Tudjon meg többet
 • 15 napos kockázatmentes próbahordás

  Most kockázatmentesen kipróbálhatja legújabb készülékeinket 15 napos próbahordással.

  Időpontfoglalás
 • Garancia

  A Starkey minden hallókészülékre a törvényi előírásoknak megfelelőn gyártói garanciát vállal.

 • Költségek és finanszírozás

  Többféle finanszírozási lehetőség segíti Önt abban, hogy a hallókészülékvásárlás ne jelentsen anyagi terhet.

  Tudjon meg többet