Brandon Sawalich

Brandon Sawalich

Elnök-vezérigazgató

Brandon Sawalich 2017-ben került a Starkey elnöki székébe. 2020-ban a vezérigazgatói címet is elnyerte. Ötezer főt meghaladó alkalmazottból álló globális csapatot vezet, egy olyan cég élén, amelynek több mint 29 országban vannak létesítményei és leányvállalatai. Ő határozza meg a Starkey stratégiai irányvonalát, és szorosan együttműködik a vezetőséggel, támogatva a cég értékrendjének és céljainak megvalósulását.

Elnök-vezérigazgatóként Brandon Sawalich az előre gondolkodó vezető ideálját testesíti meg, aki elkötelezett a hallókészülék-technológiák mögötti tudományos eredmények, formatervezés és gyártástechnológia folyamatos megújítása mellett. Mindezt úgy teszi, hogy a vállalat az ügyfelek számára a legjobb minőségű termékeket biztosítja, elérhető árakon.

Brandon vezetésével a Starkey hallókészülékeit beépített érzékelőkkel, mesterséges intelligenciával és egészségmegőrző funkciók sorával láttuk el. Elnök-vezérigazgatónk továbbra is elkötelezett amellett, hogy a Starkey újabb és újabb élvonalbeli termékeket és megoldásokat fejlesszen a jövőben is.

1994-ben Brandon Sawalich a Starkey All Make Repair & Earmold Laboratóriumában kezdte karrierjét. Két évtized alatt végig járta a szamárlétrát, szorgalmasan tanult a vállalat számos területén, és mielőtt elnök-vezérigazgató lett, az értékesítési terület növekedéséből, formálásából és vezetéséből is kivette a részét. Széles körű szakmai tapasztalata révén Brandon alaposan megismerte a vállalat termékeit és az ügyfelek igényeit. Elnöki posztját megelőzően Brandon Sawalich 2005 és 2017 között a Starkey vezető alelnöke volt.

Hosszú karrierje során Brandon megértette, hogy a személyre szabott ügyfélszolgálatnak, a hallókészülékek egyéni illesztésének, a szakmai kiértékelésnek és a csúcstechnológiának összhangban kell állnia ahhoz, hogy minden ügyfelet személyre szabott igényeinek megfelelően tudjunk kiszolgálni. Az ügyfélszolgálat e differenciált szintjének felismerése és alkalmazása eredményeképp Brandon elnyerte az „Év Vezetője” címet 2023-ban a Business Intelligence Group által átadott Excellence in Customer Service Awards-on.

Brandon úgy véli, hogy a hallásvesztés fontos egészségügyi probléma, ezért elkötelezett amellett, hogy a hallás ajándékával javítson az emberek életminőségén. Az Egészségügyi Világszervezet szerint a világ népességének legalább öt százaléka szenved hallásvesztésben, amely kezeletlenül szociális elszigeteltséggel, depresszióval és demenciával jár. Brandon önként jelentkezett a Starkey Hearing Foundation alapítványhoz, hogy ingyenes hallókészülékeket biztosítson a rászoruló emberek számára. Ezenkívül a Nemzetközi Hallás Alapítvánnyal együttműködve osztja meg a hallás ajándékát a tengerentúlon.

2017-ben Brandon Sawalich-ot választották meg az amerikai Hearing Industries Association igazgatótanácsának elnökévé. Ez egy 18 tagú iparági csoport, amely kormányzati vezetőkkel együttműködve dolgozik azon, hogy hozzáférhetőbbé és megfizethetőbbé tegye a hallókészülékeket, tekintettel a hallás egészségének fontosságára.

2019-ben a George W. Bush Presidential Center vezetői tanácsadó testületének tagjává választották, amely stratégiai támogatást nyújt a Bush Centernek a jelen és a holnap kihívásainak leküzdésében - az Egyesült Államokban és szerte a világban.

2020-ban Brandon Sawalich csatlakozott a Medical Alley igazgatótanácsához, ahol a szervezeti növekedés és együttműködés új lehetőségeit kutatja azon munkálkodva, hogy a hallás élményét és a technológiai megoldásokat az általános egészségügy központi témái közé emelje.

Brandon mindemellett különböző emberbaráti és közösségi projektekben is aktívan részt vállal. Elkötelezett abban, hogy Minnesota, Minneapolis és Saint Paul ikervárosának imázsát - mint vezető üzleti központét, különösen az orvosi és technológiai szektorokban - magasabb szintre emelje, bel- és külföldön egyaránt. Brandon ezenfelül hosszú ideje a Minnesota-i speciális olimpia patrónusa. 2014 és 2015 között a szervezet igazgatóságának tagja volt.

Amikor épp nem világszínvonalú hallókészülékekkel foglalkozik, Brandon Sawalich, gyermekei szenvedélyét támogatja, családi programokon vesz részt és a Chicago Cubs-nak szurkol.

Szakterületünk a hallás

Nézze, hogyan definiáljuk újra az iparágat és újrafeltaláljuk a hallókészüléket.