Tani Austin 

Tani Austin

Filantrópiai igazgató

Tani Austin a Starkey jótékonysági igazgatója. Tani több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a hallásegészségügyi ágazatban, többek között: saját hallókészülék-gyakorlatának fenntartása 10 évig, és az Illinois Department of Public Health Practicum Examiner az Illinois Hearing Society titkára, az Illinois Hearing Society titkára és a Hallótudományok Nemzeti Tanúsítási Tanácsában.

Tani Austin mélyen gyökerező szenvedélye, hogy segítsen a rászorulóknak, és neki, amely azzal kezdődik, hogy mindenkinek hozzáférést biztosít a halláshoz. Az ő szerepe, ő hajtja végre a cég emberbaráti erőfeszítéseket, összpontosítva javítása hallás egészségügyi szerte a világon, és más fontos humanitárius okok a helyi közösség és azon túl.

Az év női emberbarátjának nevezték, és az ENSZ Közgyűlésének 2015-ös első női csúcstalálkozóján kitüntették, Tani Austin volunteers the majority of her time to Starkey Hearing Foundation, a 501(c) charity. Az Alapítvány a világ legnagyobb hallásegészségügyi jótékonysági szervezete. Az alapítvány ingyenes hallásegészségügyi szolgáltatásokat nyújt a rászorulóknak, lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben kiaknázzák a bennük rejlő lehetőségeket. Szerint az Egészségügyi Világszervezet, a becslések szerint öt százaléka a világ népességének letiltása halláskárosodás, a legnagyobb előfordulása az alacsony és közepes jövedelmű lakosság. A halláskárosodás hatása nem csak az egyént érinti, hanem családját, közösségét, országát és a világot is. Különösen a harmadik világ országaiban, egyre képes hallani lehetőséget biztosít a kereső foglalkoztatás, ami viszont segít az egész családnak. Az alapítvány megérintette a legnagyobb szükséget szenvedő személyek életét több mint 100 országban és az Antarktisz kivételével minden kontinensen, szükség esetén elsődleges fülápolási szolgáltatásokat, hallásszűréseket, hallókészülékeket, akkumulátorokat, valamint hallókészülékek javítását és cseréjét. A mellett, hogy hallásegészségügyi szolgáltatásokat nyújt, az alapítvány egy hivatalos folyamatot dolgozott ki egy közösségi alapú hallásegészségügyi program kiépítésére, működtetésére és értékelésére, és létrehozta ezt a programot több mint 60 országban a mai napig, ahol az országban az embereket azért fizetik, hogy dolgozzanak és szolgáltatásokat nyújtsanak a rászorulóknak.

Tani, valamint a férje, Bill Austin, alapítója, fő tulajdonosa és vezérigazgatója Starkey, utazik az alapítvány a tárgyaláson misszió utak az év nagy részében. Tani Austin könyörtelen erőfeszítéseit önkéntesség Starkey Hearing Foundation segített, hogy vált a globális erő felhatalmazza a helyi közösségeket, hogy dolgozzon ki fenntartható, közösségi alapú rendszerek tárgyaláson healthcare.

2016-ban a Tani meghívást kapott a Delta Zeta Lányszövetség kezdeményezésére. A nemzeti egyesület támogatja Starkey Hearing Alapítvány hallás egészségügyi tudatosság és az oktatás révén Figyelj Óvatosan kampányt, és ígéretet tett arra, hogy növelje $ 5 millió az elkövetkező öt évben.

Tani elkötelezettsége a jótékonyság iránt túlmutat a halláson. Azáltal, hogy számos helyi és globális jótékonysági okot támogatott, inspiráló látása és önzetlen elkötelezettsége számtalan életet változtatott meg.

better-hearing-is-who-we-are
Szakterületünk a hallás

Nézze meg a videót

starkey-hearing-foundation-in-action
Lásd starkey hallás alapítvány akcióban

Nézze meg a videót