Mostantól könnyebben értheti maszkot viselő embertársait

Ha az arcmaszkok és a szociális távolságtartás miatt

Videó megtekintése

Maszkokra hangolva

A maszkok tompítják a beszédhangokat és ellehetetlenítik a szájról olvasást, ezáltal nehéz követni a beszélgetéseket. A Livio Edge AI hallókészülékek akkor is megkönnyíthetik a beszédértést, ha a másik személy akár másfél méter távolságra áll Öntől.

  • Egyéni hallókészülékeink nem akadnak össze arcmaszkja pántjával, és nem esnek le véletlen a maszk eltávolítása során.
  • Az Edge Mód Maszk funkciója a körülményekhez igazodva javítja a beszédértést. Elegendő hallókészülékét duplán megérintenie.
  • Automatikusan alkalmazkodnak a szociális távolságtartáshoz, a háttérzajokhoz és más, a maszkhasználatból eredő kihívásokhoz.
mask-mode-circle

Edge Mód maszkokhoz

A Starkey fejlesztésű Edge Mód technológia a mesterséges intelligenciát használja a tisztább hangzás eléréséhez minden helyzetben, amikor Önnek erre szüksége van. Érintse meg duplán hallókészülékét, és az Edge Mód azonnal feltérképezi környezetét, alkalmazkodik a maszk okozta nehézséghez, a szociális távolságtartás és a háttérzajok adta kihívásokhoz a könnyebb beszédértés nyújtása érdekében

Csak a Livio Edge AI készülékeken érhető el

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat

A tökéletes
megoldás maszkokhoz

Ha olyan hallókészülékeket szeretne, amelyek nem esnek le valahányszor leveszi a maszkját, az egyéni, tölthető Livio Edge AI hallókészülékek jelentik Önnek a megoldást:

  • A fülben helyezkednek el, így nem akadnak össze maszkjával.
  • Az Edge Mód technológia segithet a hallásvesztéssel, a szociális
  • A világon ezidáig egyedülálló, vezeték nélküli, fülbehelyezhető, tölthető hallókészülékek a piacon.
thrive-hearing-control-mask-mode

Maszk Mód
hallókészülékek számára

A Maszk mód egy egyedi memória a Thrive applikációban, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek, hogy ellensúlyozza a maszkok okozta beszédértés nehézségeit, és megkönnyítse a maszkot viselő emberek beszédének megértését.

Meghatározott tudású hallókészülékek esetén érhető el