Mostantól könnyebben értheti maszkot viselő embertársait

Ha a maszkok és a távolságtartás miatt nehezebben érti a beszédet az Evolv AI hallókészülékeink segíthetnek Önnek.

Videó megtekintése

Maszkokra hangolva

A maszkok tompítják a hangot és takarják az ajkakat így nehezítve a kommunikációt. Az Evolv AI hallókészülékeink érthetővé teszik a beszédet még akkor is, ha a beszélgetőpartnerünk maszkot visel és 2m távolságra van tőlünk.

  • Egyéni hallókészülékeink nem akadnak össze arcmaszkja pántjával, és nem esnek le véletlen a maszk eltávolítása során.
  • Az Edge Mód Maszk funkciója a körülményekhez igazodva javítja a beszédértést. Elegendő hallókészülékét duplán megérintenie.
  • Automatikusan alkalmazkodnak a szociális távolságtartáshoz, a háttérzajokhoz és más, a maszkhasználatból eredő kihívásokhoz.
mask-mode-circle

Edge Mód maszkokhoz

A Starkey fejlesztésű Edge Mód technológia a mesterséges intelligenciát használja a tisztább hangzás eléréséhez minden helyzetben, amikor Önnek erre szüksége van. Érintse meg duplán hallókészülékét, és az Edge Mód azonnal feltérképezi környezetét, alkalmazkodik a maszk okozta nehézséghez, a szociális távolságtartás és a háttérzajok adta kihívásokhoz a könnyebb beszédértés nyújtása érdekében

Meghatározott tudásszintű Evolv AI és Livo Edge AI hallókészülékekkel műkődik.

Töltse le ingyenes tájékoztatónkat

A tökéletes
megoldás maszkokhoz

Olyan hallókészüléket szeretne, ami nem esik ki a füléből minden egyes alkalommal, amikor felveszi vagy leveszi a maszkját? Akkor válassza az Evolv AI egyéni tölthető hallókészülékeket.

  • A fülben helyezkednek el, így nem akadnak össze maszkjával.
  • Az Edge Mód technológia segithet a hallásvesztés kompenzálásában, a szociális távolágtartás nehézségeinek leküzdésében.
  • A világon ezidáig egyedülálló, vezeték nélküli, fülbehelyezhető, tölthető hallókészülékek a piacon.
thrive-hearing-control-mask-mode

Maszk Mód
hallókészülékek számára

A Maszk mód egy egyedi memória a Thrive applikációban, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek, hogy ellensúlyozza a maszkok okozta beszédértés nehézségeit, és megkönnyítse a maszkot viselő emberek beszédének megértését.

Meghatározott tudasszintű Evolv AI és Livo hallókészülékekkel műkődik.