Kezelés

Felkészülés a meghallgatási találkozóra

Készüljön fel a jobb és jobb életre

Amint felkészülsz arra, hogy időpontot egy tárgyalásszakmai szakemberrel, van néhány fontos dolog, amit szem előtt kell tartanod.

Először keressen egy hallásjavító szakembert az otthona vagy a munkahelye közelében. Első kezelés halláskárosodás egy folyamatban lévő folyamat, és akkor eldönthetjük, hogy a folyamat a lehető legkényelmesebb. Számos helyi hallásjavító szakember megkeresése, vagy hívhatja 06 1 462 6050 for help.

Akár hozzáértő hallásszakértőt keres a területén, akár egyszerűen csak alapvető információkat gyűjt a halláskárosodásról, a telefonhívás nagyszerű első lépés. Mindkét esetben fontos, hogy működjön együtt egy engedéllyel rendelkező, engedélyezett hallás szakmai, és az összes szakember megtalálja itt megfelelnek ezeknek a képesítések.

Mire számíthat

Sok hallásszakértő fogja kérni, hogy a kinevezése előtt végezze el a papírmunkát. Lehet kapni ezt a papírmunkát postai úton, és más szolgáltatók lesz, hogy töltse ki a papírmunkát, amikor eljut a találkozót. Legyen alapos, amikor információt ad meg a kórtörténetéről, különösen akkor, ha a halláskárosodása egy másik egészségügyi problémával vagy sérüléssel járhat.

Ha lehetséges, hogy a házastárs, családtag, vagy barátja a találkozó veled. Az első találkozó során rengeteg információt fog kapni, és hasznos lehet, ha egy másik személy hallgat és jegyzetel. Ha meglátása szerint a találkozó során ismerős hangra reagál, az is segít a hallásjavító szakembernek, hogy jobban megértse a halláskárosodását.

Az első meghallgatási értekezlet során Ön és a hallásszakértő eldönti, hogy szüksége van-e teljes értékelésre különböző hallásvizsgálatokkal. A hallási nehézség lehet valami olyan egyszerű, mint fülzsír, vagy lehet, hogy egy közös életkorral összefüggő halláskárosodás. Akárhogy is, akkor megtudja, pontosan hol állsz, és mit tehetünk róla.

Kétségtelenül sok kérdése van a halláskárosodással és a kezelési lehetőségekkel kapcsolatban. Ügyeljen arra, hogy írja le őket, és hogy a lista a találkozó.

Íme néhány kérdés, amelyek segítséget nyújtanak az első lépésekhez:

 • Van halláskárosodás, és ha igen, milyen típusú?
 • Orvosilag kezelhető?
 • Mik a kezelési lehetőségeim?
 • Megelőzhetem-e a további halláskárosodást?
 • Van valami, amit tehetek a saját hallani jobb?

A kezdeti vizsgálat körülbelül egy órát vesz igénybe, de akkor már elvégezte a legfontosabb lépés az utazás a jobb hallás! Hívja a +36 1 462 60 52 vagy keresse meg az Ön közelében lévő hallásszakértők listáját.

Ami még érdekelheti Önt:

 • Kérdések et feltenni a hallás szakmai

  Hozza magával ezt a kérdéslistát a találkozóra.

  PDF letöltése
 • Meghallgatás kinevezése elvárások

  Ez az ingyenes útmutató végigvezeti, hogy mire számíthat a hallásápolási találkozón.

  PDF letöltése
 • A jobb halláshoz vezető út

  Válaszok a leggyakoribb halláskárosodási kérdésekre.

  Válaszok