Támogatás

Hallókészülék frissítése

Itt az ideje, hogy frissítse a hallókészülékek?

Ha már több éve hallókészüléke van, előfordulhat, hogy frissítenie kell. A régebbi technológia vagy a hallás változásai olyan hallásélményt eredményezhetnek, amely frusztrálóbb, mint amilyennek lennie kell. Ha az alábbiak bármelyikét tapasztalja, ideje lehet fontolóra venni a frissítést:

 • A hallókészülékek zümmögnek, fütyülnek vagy visszajelzést adnak
 • Zajos helyzetekben nehezen hallasz beszédet
 • Gondjaid vannak a telefonhallásával
 • A hallókészülékei nem olyan jól működnek, mint régen
 • A hallókészülékek használata fárasztóbb, mint korábban

Új digitális technológia birtokol kiküszöbölt sok mindennapi csalódottság és gyártott ez kevesebb fárasztó -hoz hall.

Ha régebbi analóg hallókészüléket visel

A hallókészülék-technológia jelentős lépéseket tett az elmúlt néhány évben, leginkább a digitális hallókészülékek fejlesztése révén. Ezek az új hallókészülék modellek apró számítógépes chipeket tartalmaznak, amelyeket arra terveztek, hogy testre szabják a hangokat a viselőszámára - hangosabbá és lágyabbá teszik a beszédet és a háttérzajt, így könnyebb hallani.

Digitális hallókészülékek is megoldani sok problémát analóg hallókészülékek nem, mint például a háttérzaj elnyomása és az automatikus törlését a bosszantó fütyülő hang jellemző analóg hallókészülékek. Tudjon meg többet a legújabb vezeték nélküli hallókészülék-technológiáról.

Ha digitális hallókészüléket visel

Ha jelenleg digitális hallókészüléket visel, évente meg kell vizsgálnia a hallását annak érdekében, hogy hallókészüléke megfelelően igazodjon a halláskárosodásához. A digitális hallókészülékeket a gyártók gyakran frissítik, így mindig vannak olyan új funkciók, amelyek előnyösek lehetnek az Ön életstílusa és hallási igényei számára. Tudjon meg többet az egyik legizgalmasabb, kényelmes és könnyen használható hallókészülék technológiák – új Made for iPhone hallókészülékek.

Ha kevésbé nyilvánvaló hallókészülékeket szeretne

A táptámogatás technológia nem csak fejlettebbé, hanem kisebbés diszkrétebb is. A mai hallókészülékek sokkal kevésbé nyilvánvalóak, olyan színekkel vannak tervezve, amelyek jobban illenek a hajhoz vagy a bőr tónusához. És néhányúgy tervezték, hogy teljesen láthatatlan a hallójáratban. További információ a láthatatlan hallókészülékek itt.

Az összes legutóbbi fejlesztések hallókészülék technológia, akkor lehet értelme, hogy frissítse a régi hallókészülékek hamarosan. Hívás 06 1 462 6050 vagy találni egy szakértő egy hallásszakértővel az Ön közelében.

Ami még érdekelheti Önt:

 • A legjobb hallókészülékünk

  Nézze meg, miért Livio a legjobb hangzású és legjobban teljesítő hallókészülékünk.

  Brosúra letöltése
 • Hogyan változtak a hallókészülékek?

  Nézze meg azt a 11 csodálatos dolgot, amit az új hallókészülékek már tudnak és a korábbi generációs eszközökben nem volt elérhető.

 • Hallókészülék-összehasonlító eszköz

  Hasonlítsa össze hallókészülékeit a legújabb technológiával.

  Nézd meg