Michael Scholl 

Michael Scholl

Megfelelőségi igazgató és a vállalati kapcsolatok ügyvezető alelnöke

Mint a megfelelőségi igazgató, Michael Scholl vezető szerepet tölt be a vállalati globális megfelelőségi program értékelésében, tervezésében, fejlesztésében, megvalósításában és értékelésében. Szorosan együttműködik a szervezet csapataival a kockázatok azonosítása, mérséklése és elhárítása érdekében – mindezt a Starkey általános megfelelőségi kultúrájának népszerűsítése mellett.

Emellett Michael Scholl a vállalati kapcsolatok ügyvezető alelnöke. Ebben a szerepben ő vezeti a Starkey kormányzati kapcsolatait és az állami, szövetségi és szabályozási prioritásokhoz kapcsolódó közpolitikai erőfeszítéseit, valamint a Starkey erőfeszítéseit, hogy stratégiai partnerségeket építsen ki a non-profit vállalatokkal, a vállalatokkal és a fogyasztói szervezetekkel a helyi közösségünkön belül és azon túl.

Michael Scholl hozza több mint 15 éves vezető mind a magán-és állami szektorban. Mielőtt csatlakozott volna a Starkey-hoz, egy testvérvárosokon működő tanácsadó céget vezetett, amely stratégiai tanácsadásra specializálódott a koalícióépítés, a szabályozásnak való megfelelés, a lobbizás, a kormányzati kapcsolatok, az üzenetfejlesztés és a fizetett média területén.

Michael Scholl a Denison Egyetemen szerezte meg a politikatudományt

better-hearing-is-who-we-are
Szakterületünk a hallás

Nézze meg a videót

starkey-hearing-foundation-in-action
Lásd starkey hallás alapítvány akcióban

Nézze meg a videót