Chris Van Guilder 

Chris Van Guilder

Vezérkari főnök

Chris Van Guilder a Starkey vezérkari főnöke, ahol 2013 óta dolgozik. Ebben a pozícióban olyan vállalati szintű programokat, eseményeket és stratégiai kezdeményezéseket irányít, amelyek hatással vannak a Starkey piaci helyzetére és javítják az alkalmazottak tapasztalatát. Chris Van Guilder együttműködik a Starkey végrehajtó csapatával, alelnökeivel és alkalmazottaival minden szinten, hogy vezető szerepet és tanácsot nyújtson a globális piaci növekedési kezdeményezésekben, a belső szervezeti összehangolásban és fejlesztésben, a változáskezelésben, valamint a vállalat stratégiai tervének létrehozásában és végrehajtásában.

A vezető csapat kapcsolatépítőjeként és stratégiai partnereként Chris Van Guilder operatív támogatást nyújt, és integrálja magát a szervezetbe, hogy felmérje és megoldja a siker akadályait. A Starkey vezetői és 6000 globális alkalmazottja közötti hatékonyság, összehangolás és termelékenység elősegítésével több mint 26 országban segített abban, hogy a vállalat globális vezető szerepet töltsön be a hallókészülék-iparban.

A Starkey előtt Chris Van Guilder széles körű kommunikációs, projekt- és rendezvényszervezési, valamint csapatfejlesztési tapasztalatot szerzett a politikában végzett munka során. A Szent János Egyetemen (MN) szerzett politikatudományi diplomát

better-hearing-is-who-we-are
Szakterületünk a hallás

Nézze meg a videót

starkey-hearing-foundation-in-action
Lásd starkey hallás alapítvány akcióban

Nézze meg a videót