Karrier

Megteremtjük a hallástechnológia jövőjét. Csatlakozzon hozzánk.

Segítünk az embereknek jobban hallani és jobban élni minden nap

Starkey Hearing Technologies világelső az átfogó hallási megoldások tervezésében, fejlesztésében és terjesztésében. Arra törekszünk, hogy a legjobbés legokosabbakat alkalmazzuk, és elkötelezettek vagyunk a folyamatos növekedésük és fejlődésük mellett. Gyors tempójú, együttműködő környezetet kínálunk, ahol az embereket – és az általuk kínált tehetségeket és ötleteket – minden szinten értékelik.

Nagyszerű munkahely

A forradalom megélése

At Starkey, újradefiniálunk mindent, amit a hallókészülékekről tudsz. A mai gyorsan változó technológiák hasznosításával átalakítjuk azt, ami a hallásápolásban lehetséges.

Elkötelezett a fejlesztés iránt

Okos és motivált embereket veszünk fel, akik minden nap tehetségüket és erősségeiket a munkájukhoz hozzák, majd eszközöket és lehetőségeket adunk nekik, hogy folyamatosan növekedjenek, fejlődjenek és előrejussanak.

Kiváló előnyök

Kínálunk a munkavállalók értelmes juttatások, beleértve az egészségbiztosítási tervek, 401 (k), a vállalat által szponzorált életbiztosítás, a nagyvonalú fizetett-off csomag, on-the-job képzés, karrierfejlesztés, és több.

A sokszínűség erősebbé tesz minket

Mi egy esélyegyenlőségi munkáltató kisebbség / nő / vet / fogyatékkal élő. Ösztönözzük a sokszínűséget a munkahelyen, és minden csapattagot a kiválóság iránti folyamatos elkötelezettségünk kulcsfontosságú részeként értékelünk.

Befektetés a diákokba

A jövőbe tekintünk inspirációért, és szakmai gyakorlatot biztosítunk vállalkozásunk minden területén. A gyakornokok értékes munkahelyi élményt kapnak, és valós lehetőségeket élveznek, és nagy részét képezik a Starkey sikerének és kultúrájának.

Csatlakozzon hozzánk abban, hogy az emberek jobban halljanak és éljenek

Ha az új technológiák határait feszegetni és javítani az emberek életét izgalmasan hangzik, szeretnénk hallani felőled.

Aktuális munkalehetőségek megtekintése