A fülzúgás

Szokott csengeni a füle?

Hallásszakértőt keresek

A fülzúgás

A tinnitus egy orvosi kifejezés arra, amikor olyan hangot hallunk a fülünkben vagy a fejünkben, amikor külső hang nincs is jelen. A köznyelvben ezt fülzúgásnak vagy fülcsengésnek nevezzük, de sziszegésként, zümmögésként, sípolásként, morajlásként vagy akár csipogásként is érzékelhetjük.

Fontos tudni, hogy maga a fülzúgás nem betegség, hanem általában valami nála komolyabb dolognak a tünete, pl. fülfertőzés, magas vérnyomás vagy halláskárosodás.

Az is fontos, hogy minden páciens fülzúgása különböző, ezért az is különböző, hogy mi tud ezen segíteni.

A Tinnitus technológia

Szabadalmaztatás alatt álló Multiflex Tinnitus technológiánk a tinnituskezelő program része. A Multiflex Tinnitus ún. fehérzajt (tinnitus stimulus, tinnitus inger) kelt a hallókészülékben. A tinnitusinger az Ön hallásvesztésének megfelelően programozható, amelyet audiológusa állít be az Ön igényeinek megfelelően.

Látogasson el fülzúgásenyhítést segítő készülékeink weboldalára.

Tinnitus Relax applikáció

Tinnitus Relief Relax App

A Tinnitus Relax egy olyan applikáció, amelyet a fülzúgástól szenvedő páciensek számára fejlesztettünk ki, és 12 különböző fülzúgás-enyhítő hangot tartalmaz. Célunk az volt, hogy csökkentse a fülzúgás erősségét és zavaró hatását, és személyre szabott enyhülést nyújtson a pácienseknek. Tudjon meg többet!  Tudjon meg többet

your-journey-to-better-hearing-hu
Útmutató a jobb hallás felé PDF letöltése