Hallókészülékek

Milyen előrelépések vannak
a hallókészülék-technológia?

Hogyan fejlődött a hallókészülék-technológia az utóbbi időben?

Mint sok más high-tech eszközök (TV, telefonok, számítógépek), hallókészülékek tapasztalt jelentős technológiai forradalom az elmúlt évtizedben, és különösen az elmúlt néhány évben.

A mai hallókészülékek legjobbjait úgy tervezték, hogy nyomon kövessék a test és az agy egészségét, gyakorlatilag kiküszöböljék a visszajelzéseket, a zajos környezetben történő hallgatást könnyebbé és kényelmesebbé tegyék, a tv-k és rádiók sztereó hangját közvetlenül a hallókészülékre továbbítsák, lehetővé teszik, hogy a telefonon kéz nélkül beszéljen, és még sok más. Most, eszközök kisebb (és bizonyos esetekben láthatatlan), kényelmesebb, újratölthető és erősebb, mint valaha.

Hallás- és tevékenységkövetés

Livio AI az első hallókészülék, amely integrált érzékelőkkel és mesterséges intelligenciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a fizikai aktivitás és a kognitív egészség nyomon követését a hallókészülék használatával mérve.

Újratölthető hallásjavító megoldások

Starkey lítium-ion akkumulátorral működő újratölthető hallásjavító megoldásokat kínál.

Teljes, gazdag hangminőség

A legújabb hallókészülékek jobb hangminőséget biztosítanak mind a beszédhez, mind a zenéhez.

Személyre szabott hallgatási élmény

Mindannyian egyedülálló szempontból a hang. A lágy hangok és a hangos hangok kapcsolatának minden egyes egyén számára való testreszabásával a hallásszakértő nagyban növelheti a zenehallgatás kényelmét a mai hallókészülékekkel.

Kényelmes hangzás és beszélgetés minden környezetben

Az új, fejlett operációs rendszer azonosítja a környezetet, amelyben van, és automatikusan a beszéd megőrzésére összpontosít. Ez megkönnyíti a hallást és a megértést, függetlenül attól, hogy milyen zajforrás

Élvezze a beszélgetést, élvezze a zenét!

Hallókészülékeink most már képesek különbséget tenni a zene és a beszéd között, és automatikusan módosítják a beállításokat, hogy hallhassa és élvezhesse a zenét.

Zene, ahogy tetszik!

Zene és a beszéd nagyon különböző. Ez az első alkalom, zene lehet feldolgozni annak minden gazdagságát és árnyalatát, hogy a legjobb hangminőséget és a zeneélmény.

Élvezze a telefonhívások meghallgatását

Az iPhone® segítségével közvetlenül a hallókészüléken keresztül, köztes eszköz nélkül hallhatja a telefonhívásokat. Okostelefonnal kompatibilis hallókészülékeink lehetővé teszik, hogy telefonját az egyik füléhez helyezze, és mindkét fülében hallja a hívást. Javítani tudja a képességét, hogy hallja, megérteni, és csatlakozzanak a világ!

Az irányítás a kezedben van.

Használja a Thrive alkalmazást vagy a TruLink Hallásvezérlés alkalmazást az okostelefonján, hogy gyorsan és egyszerűen vezérelje és személyre szabja a hangminőséget, függetlenül a beállítástól.

Hallókészüléke tudja, hol van

Képzelj el egy olyan okos hallásmérő rendszert, hogy meg tudja mondani, mikor vagy a kedvenc éttermedben, egy istentiszteleti helyen vagy a munkahelyeden, majd automatikusan beállítja a hangminőséget az adott környezethez. Ez a funkció okostelefon-kompatibilis hallókészülékekkel érhető el.

Láthatatlan beállítások

A hallókészülékek egyre kisebbek és erősebbek lesznek. Sok stílus, beleértve a vezeték nélküli lehetőségeket, kényelmesen pihen a hallójáratban, ahol gyakorlatilag láthatatlanok mások számára.

Mindenki élvezi TV kényelmes hangerő

Csatlakoztassa a vezeték nélküli TV Streamer vagy SurfLink Media 2 streamer a TV vagy sztereó, és akkor patak TV, zene, vagy a játék egyenesen a forrásból a hallókészülékek. Senki másnak nem kell hallania, ha nem akarja, vagy ha nem akarod, hogy

Hordozható, személyre szabott vezeték nélküli kiegészítő

A SurfLink Mobile 2 működik a hallókészülékek beszélni a mobiltelefonján, zenét hallgatni, vagy csak jobban a kártyajáték!

Tartós, megbízható hallókészülékek

Hallókészülékeink Surface Nanoshield technológiával, vezető víz-, viasz- és nedvességtaszítóval vannak ellátva. A Surface Nanoshield megvédi a hallókészülékeket az olyan elemektől, amelyek a legnagyobb kihívásokat okozzák, így többet viselhet, és kevesebbet javíthat.

Testreszabható tinnitus megkönnyebbülés

Starkey hallókészülékei fejlett Multiflex Tinnitus technológiával rendelkeznek. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy Ön és a hallásszakértő testre szabhassa a tinnitus kezelését segítő nyugtató hangösztönzést.

Ami még érdekelheti Önt:

 • A legjobb hallókészülékünk

  Nézze meg, miért Livio a legjobb hangzású és legjobban teljesítő hallókészülékünk.

  Brosúra letöltése
 • Hogyan változtak a hallókészülékek?

  Nézze meg azt a 11 csodálatos dolgot, amit az új hallókészülékek már tudnak és a korábbi generációs eszközökben nem volt elérhető.

 • Hallókészülék-összehasonlító eszköz

  Hasonlítsa össze hallókészülékeit a legújabb technológiával.

  Nézd meg