Tartozékok

Hallásvédelem

Olyan termékek, amelyek segítségével megőrizheti és megvédheti hallását.

A halláskárosodás megelőzése itt kezdődik

Hallás veszteség lehet közvetlen eredménye a foglalkozás, a szabadidős tevékenység, vagy egyszerűen expozíció hangos hangok. A speciális egyedi füldugóktól a zenészek hangcsillapítóiig a Starkey különféle védelmi és hallgatási termékeket kínál. Keressen egy hallásszakértőt a hallásvédelemmel és a hallással kapcsolatos igényeivel kapcsolatos részletekért.

hearing-protection-soundgear
electronic-hearing-protection

Elektronikus hallásvédelem

SoundGear egy teljes vonal 100% digitális termékek, amelyek mind fokozzák a környezettudatosságot, ugyanakkor azonnal és automatikusan védi a fülét a hangos zajok, mint a fegyvert robbanások, motorok vagy ipari berendezések és eszközök. A három stílusban kapható SoundGear az elektronikus hallásvédelem legújabb fejlesztéseit képviseli. hogy megtudja, profitálhat-e a SoundGear előnyeiből, vagy látogasson el a további információkért.

A SoundGear brosúra letöltése

Hagyományos hallásvédelem

A testre illeszkedő füldugók kiemelkedő zajvédelmet biztosítanak a különböző szabadidős és foglalkozási környezetekben. Starkey széles skáláját kínálja a lehetőségek közül lehet választani. Beszéljen a hallásgondozó szakemberrel hogy megtalálja az Ön számára megfelelő védelmet.

hearing-protection-traditional