Halláskárosodás

Javítja hallásom az életminőségemet?

Hogyan javítja a hallókészülék az életminőségemet?

A Starkey-t, szilárdan hisszük, hogy ha jobban hallasz, jobban élsz. A legjobb hallatszol, ami elfoglalja, emlékezetesebbé teszi a pillanatokat, és összeköti Önt a körülötted lévő világgal. A disztkció, a halláskárosodás kezelése kimutatták, hogy javítja:

  • Kommunikáció a kapcsolatokban
  • Intimitás és melegség a családi kapcsolatokban
  • A kommunikáció megkönnyítése
  • Kereső erő
  • Az életed feletti irányítás érzéke
  • Társadalmi részvétel
  • Érzelmi stabilitás

A hallókészülékek számos fontos módon értékes előnyökkel járhatnak az életminőség javítása érdekében. Ők segíthetnek:

Hallgasson jobban az Ön számára fontos helyzetekben – Teljes mértékben vegyen részt újra családjával, barátaival és munkatársaival.

Maradjon kapcsolatban – A halláskárosodás elszigeteltséghez és depresszióhoz vezethet. A hallókészülékekkel kapcsolatba léphet a világgal, és visszanyerheti életminőségét.

Ne váljon tehera körülötted - A hallókészülék viselése lehet udvariasság másoknak, csökkenti a frusztrációt, és szükségtelenné teszi számukra, hogy felemeljék a hangjukat, vagy ismételjenek meg dolgokat.

A beszéd azonosítása a zaj – Hallókészülékek javíthatja az agy képes feldolgozni beszéd, ha van egymással versengő háttérzaj, mint egy étteremben vagy tömegben. Hallókészülék technológia továbbra is javítja, és a hallás jobb a zaj az elsődleges hangsúly a jelenlegi hallókészülék technológia.

Stay éles – Halláskárosodás hozzájárul a kognitív hanyatlás és befolyásolja a kommunikáció - ez is félrediagnosztizált demencia. A hallókészülékek segítenek abban, hogy te mindig a játékod csúcsán maradj.

Legyen óvatos, hogy mi történik körülötted – A hallás lehetővé teszi, hogy riasztásokat, szirénákat, forgalmat, telefonokat, csengőket és más fontos jeleket halljon otthon, a munkahelyen és a közösségben.

Dolgozzhosszabb ideig és többet keress – Tanulmányok egyértelműen bizonyítják, hogy a kezeletlen halláskárosodás hatással lehet a siker a munkát, még egy enyhe halláskárosodás csökkenti a jövedelemszerzési lehetőségeket. A hallókészülékek segítségével sikeresen kommunikálhat a munkában, így megőrizheti termelékenységét, szakmai helyzetét és jövedelmét.