Hallásapplikációk

Segítséget nyújtanak a fülzúgás enyhítésében, a hallókészülékek beállításában, előtesztelheti velük a hallását, illetve hallással kapcsolatos játékokat is talál köztük.

Relax – Enyhíti a fülzúgást

A Relax egy olyan applikáció, amelyet a Starkey Hearing Technologies fejlesztett ki. 12 különböző hangot tartalmaz a fülzúgás erősségének és észlelhetőségének csökkentésére, valamint személyre szabhatóságára.

Relax – Tinnitus Relief
Relax – Tinnitus Relief iPhone Download Relax – Tinnitus Relief Android Download

A TruLink hallásapplikáció

Segítségével a telefonhívások, a zene és egyéb audiotartalmak kiváló hangminőségben közvetlenül a Made for iPhone® hallókészülékekbe érkeznek az iPhone, iPad® vagy iPod touch®  eszközről.

Trulink Made for iPhone App
TruLink Hearing Controls iPhone Download TruLink Hearing Controls Android Download Available in Samsung Galaxy Apps

SoundCheck hallásteszt

Szeretné tudni, hogy milyen hangos van az étteremben? A SoundCheck applikáció megméri a környezet hangerő-szintjét, így Ön gyors információt kap arról, hogy a hallása valószínűsíthetően a normál tartományban van-e, vagy esetleg halláskárosodása lehet. (A teszt természetesen nem helyettesíti a hallásvizsgálatot.)

SoundCheck Hearing Test App
SoundCheck Hearing Test iPhone Download SoundCheck Hearing Test Android Download

Hear Coach hallásellenőrző játék

Szereti a játékokat? A Hear Coach számos hallással kapcsolatos játékot tartalmaz, amelyeket a Starkey fejlesztett ki. Ezekkel próbára teheti mind a kognitív, mind a hallásbeli képességeit.

Hear Coach Hearing Game
Hear Coach Listening Games iPhone Download Hear Coach Listening Games Android Download